Mama-live
SMAŽÍME…
Docela bojuji s jídelníčkem kojící mámy, snažím se nejíst a nepít nic, co by mohlo Honzíka a následně i nás potrápit. Takže vůbec nejím pečivo...vono ti to Katy rozhodně neuškodí:-D Cibule a česnek mi nesmí přes pokličku, rajčata a jejich jadýrka považuji za ďáblův nástroj :-D A tak bych mohla pokračovat...Jako když si vzpomenu, jak jsem se cpala čerstvým chlebem po porodu Barunky, tak nevím, proč jsme hledali příčiny Barunčiných kolik na internetu, do chlebníku s náma! Konzultovala jsem to s laktační poradkyní Jarkou i specialistkou na zdravý životní styl Markét, Fit je šik. Hlavně mě trápí večeře - krekr se šunkou vdechnu a do minuty mám hlad jak vlk. Markét řekla "Maso"! Takže když jsme s Honzou nedávno řešili večeři, navrhla jsem právě to. Rozhodli jsme se pro řízečky z vepřové panenky, tohle maso miluju! Je křehké, docela i šťavnaté a je vždy krásně a rychle udělané. No a protože jsem na ozkoušení dostala novinku od Tefalu, rozhodli jsme se ji hned vyzkoušet. Pánev Tefal Expertise (my máme 30 cm průměr) se osvědčila. Ale ono upřímně, já bych od Tefalu ani nic jiného nečekala, mám s touto značkou opravdu dobrou zkušenost.

koláže65

Jaká je Tefal Expertise:  Má Thermo-Spot indikátor teploty Má Titanium Excellence extra odolný šestivrstvý nepřilnavý povrch Má robustní ergonomickou rukojeť (je trochu těžší) A je to pánev vhodná pro všechny tepelné zdroje včetně indukce (naše pánev trochu svým průměrem přesahuje největší "plotýnku" našeho sporáku a při smažení se olej občas "rozutekl" do okrajů) Není potřeba ani tolik tuku, což je moc fajn. Rozhodně se nepřipéká a hřeje rovnoměrně. Povrch je trochu jiný, než jsme zvyklí, takový hrubší - sobotní vajíčka se popravdě na naší staré pánvi dělala tak nějak lépe - ono šlo spíš ale o subjektivní pocit a nezvyk. Už jsme na pánvi dělali lososa, palačinky, zmíněná vajíčka a řízečky a plánujeme steaky, protože pánev je možno dát i do trouby a to se u steaků hodí. Verdikt Osiček: 1- (dáváme si mini-fóra na ty steaky :-D )