Mama-live
SOUTĚŽ: MYŠ A KLÁVESNICE PRO HOLKY A KLUKY + STYLOVÁ TAŠKA NA NOTEBOOK PRO MÁMU

Doba hájení po začátku školního roku je nejspíš u konce, takže jste již v ustáleném režimu a dětičky si zvykly na ranní pruda budík a fakt, že po škole nebo o víkendu občas musí zasednout k povinnostem. Podle mě se na to zvyknout nedá nikdy, ale v rámci motivačních řečí to samozřejmě klidně vlastním dětem i krví podepíšu :-D 

My měli doma první počítač, když mi táhlo na patnáct. Vlastní notebook jsem měla na vysoké. Dnes se s učiteli komunikuje po mailu a dítě má běžně svůj první počítač nebo notebook s nástupem do první třídy. Je to tak nebo žiju ve sci-fi představě? 

A protože k počítačům existuje spousta doplňků, které můžou práci a učení zpříjemnit, mám tu pro vás krásnou soutěž - máte možnost vyhrát holčičí a klučičí set Fantasy myš a klávesnice a mám i krásnou výhru pro vás, dámy. To by dětem mohlo podzim ve školce udělat příjemnější, což? A vám to patlání svačin udělat libovější :-D

 

 

Drátová USB klávesnice FANTASY: 

Je navržena pro děti, snílky a všechny, kdo se nespokojí s obyčejným stylem klávesnice. Jde o klávesnici s plnou velikostí se skvělým úhozem a viditelností kláves vhodnou pro domácí i kancelářské použití. YKB 1020 je omyvatelná, takže si nemusíte dělat starosti s vylitými nápoji, zbytky potravin, prachem a dalšími nečistotami. Snadné sušení a odtok tekutin je zajištěn odtokovými otvory umístěnými na zadní straně klávesnice.

 

 

Drátová USB myš FANTASY: 

  • Optický snímač s vysokým rozlišením
  • Jedinečný design a příjemný materiál
  • Pogumované strany pro pohodlné držení

Je navržena pro děti, nadšence a každého, kdo preferuje myši neobvyklých stylů. Myš je střední velikosti a je vhodná pro leváky i praváky. Díky ergonomickému tvaru a povrchu hladkému na dotyk je tato myš ideální volbou pro každodenní použití doma i v kanceláři.

 

 

 

Vy hrajete o jeden holčičí a jeden klučičí set: 

 

A protože děti vstávají v sedm, aby byly včas ve škole, tak mámy vstávají v šest, aby to celé rodině předchystaly. #necojetadyspatne #vkolikvstavajitatove

Takže proto tady mám krásný doplněk k notebooku pro vás, moje dámy. A je stylový a účelný. Jen jsem do té své Genovy vložila notebook, věděla jsem, že jsme si sedly. Elegantní, spousta kapes, lehká a šik. 

  • Brašna na notebooky s úhlopříčkou do 15,6"
  • Optimální ochrana a jedinečný vzhled
  • Pružný a odolný materiál

 

A jedna tato kráska, může být vaše!

 

 

Ceny mi pro vás věnoval YENKEE

Počítače, tablety, mobily…samozřejmá součást našich životů.
Už jsme si zvykli, že jsou stále dokonalejší a chytřejší. Kvalita už dávno nestačí, rozhoduje design, trend, styl.
Chceme být jiní, odlišovat se, vystoupit z řady. YENKEE sází na stylovost, rafinovanost a dostupnost. Jde cestou kvality, překvapivých řešení, objevného designu, módních trendů. YENKEE si hraje, objevuje, baví, sluší. YENKEE je za všech okolností praktický a užitečný.

 

Podmínky soutěže nejsou nijak komplikované: 

1. Sleduj Mama LIVE na FB.  Zcela jistě koukněte na  YENKEE na FB

2. Pod příspěvek se soutěží na FB nebo zde pod článek mi napište, jak je to u vás doma s dětmi a počítači. Každý člověk jen jeden komentář, prosím! Pokud mi rovnou necháte na sebe kontakt, bude pak spojení výrazně snazší.

3. Sdílením příspěvku na FB si zdvojnásobíte šanci. Pokud označíte kamarádku nebo kamaráda, které by mohla soutěž zajímat, taky vám to zvýší šance. Můžete být tedy zařazeni až třikrát. 

4. Soutěž ukončím za týden ve čtvrtek 19.10.2017 a následně vyhodnotím a oslovím tři výherce (1x set klávesnice + myš Fantasy pro holky, 1x set klávesnice + myš Fantasy pro kluky a 1x taška na notebook Genova). 

 

Držím vám palce!