Mama-live
LÁSKOGRAFIKA: VÍCE NEŽ TISÍC SLOV

Lásku lze vyznat a vyjádřit různě. Slovy, pohledem, objetím nebo jinak fyzicky, dárkem, písemně či obrázkem, milým překvapením... Každý má jiný způsob, jak partnerovi říct, že ho miluje, váží si ho a nechce bez něj být. 

3_FullSizeRender

Dárky z lásky. Dárky pro chlapy. Nevím jak ti vaši, ale Honza nic nechce, nic nepotřebuje, všechno má. Dřív jsme si hodně dávali zážitky, cesty, dařilo se nám vždy dokonale překvapit jeden druhého. Teď jsou možnosti lehce omezené. Letenky? Zatím se necítíme na to nechat Honzíka na vícedenní hlídání. Knížky? Ač vášniví čtenáři, teď to flákáme. Oblečení? Bylo mi naznačeno, že triček a svetrů má můj drahý muž plnou skříň, tak mám brzdit. 

9_FullSizeRender

Ale občas se to povede a to překvapení stojí za to. Jenže... Když jsem muži dala naposledy kurz práce s hrnčířským kruhem, opravdu byl nadšený, leč kurz se nenaplnil.  

Když jsem objednala vojenské "psí" známky na krk jakožto drsňáckou ozdobu, přišlo takové prapodivné cosi a budu objednávat znovu a lépe. 

Když jsem objednala ramínko na ztracené ponožky, zasmáli jsme a toť vše... 

Nějak se mi nedaří poslední dobou.

8_FullSizeRender

A pak jsem objevila Láskografiku. Dostat náš vztah, naši lásku v krásném provedení na obraz a mít to zarámované a navždy jako památku? Já na tyhle citovky jsem a pevně jsem věřila, že i Honzu to minimálně mile překvapí.

4_FullSizeRender

A víte, co mě na procesu objednávání nejvíc bavilo? Právě ten proces. Není to tak, že zadáte pár údajů o vás a grafik to hodí na papír. Je třeba si váš vztah zrekapitulovat, připomenout ty nejvíc momenty, projít fotky a hlavně popsat vás a vašeho partnera tak, aby grafička věděla, jakými symboly vás vypodobnit. Uvědomila jsem si, jaké štěstí jsem v Honzovi našla, jak se doplňujeme a jak je mi s ním dobře. Oba máme veselou (až lehce prdlou) stránku a oba umíme být velmi velmi seriózní (jeden z nás až hnidopišsky urputný, neřeknu kdo :-D). A myslím, že se to povedlo. Obraz jsem barevně ladila tak, aby našel místo v naší ložnici.

5_FullSizeRender

9_FullSizeRender

Je to krásný dárek k výročí nebo i jen tak, když chcete říct, že HO/JI máte rádi tak moc, že to víc nejde, že vám na to slova nestačí. 

Láskografika může mít dvojí podobu: Jak jde čas a Strom lásky. 

Já jsem zvolila Jak jde čas, takže jsou vyobrazena nej data a události a zároveň jsme pomocí symbolů a obrázků popsáni my dva (u mě jsou nákupní tašky, počítač a děti a u Honzy auto a motorka, deskové hry a třeba lahev vína). 

Určitě se podívejte na webové stránky Láskografiky nebo na FB a třeba se rozhodnete, že příště nepůjdete pro dárek do obchodu, ale necháte jej vyrobit na míru.

FullSizeRender