Mama-live
RE-CYCLE-ME A SOUTĚŽ O TVOŘIVÝ SET

Vy, kdo mě čtete a sledujete pravidelně, víte, že nejsem kutilka, tvořilka a šikulka. A mrzí mě, že s dětmi víc nejedeme v kreativních činnostech. Jeden z mých mateřských restů, ale makám na sobě a myslím, že jsem zase postoupila. Však mrkněte, co jsme doma vyvtvořili!

Když jsem dostala možnost vyzkoušet tvořivý set Re-cycle-me z Kidtown.cz s upřímným nadšením jsem po té možnosti sáhla. Jedna z věcí, které mě totiž limitují, je, že nemáme doma moc tvořivých proprietek. V tomhle boxu ale najdete naprosto vše, co k tvoření potřebujete.  Vy dodáte jen lepidlo a třeba jako my ruličku od toaletního papíru a jde se na věc. Nemusíte běhat po papírnictvích, po galanteriích, lovit na internetu.

Barunka měla upřímnou radost. Šla asi patnáctkrát za hodinu na záchod, aby už konečně měla ruličku :-D 

V balení najdete nejrůznější lepící papíry, polepky a ozdůbky a můžete vytvořit sovu, motýla, mořskou pannu, hada nebo věže pro princezny. 

Nemusíte řešit, co uděláte se zbytkem role barevného papíru, jak vytvoříte hmyzí nožky nebo jestli panně nakreslíte padnoucí náprsenku z mušlí. 

Pro mě je velkým benefitem i to, že toto tvoření je čisté a nic se u toho nezamaže - tím "nic" myslím, že se nezamaže Jeník :-D Ten u toho sice samozřejmě asistuje, ale spíš jako odborný dohled. 

Dítě tvoří, učí se pečlivosti, vidí, jak se z obyčejné ruličky stane postavička, zvířátko, má památku na výstavce. A učíte jej, že se nemusí vždy kupovat vše nové, ale lze využít věci, co doma již své klasické využití nemají...jen se na ně podíváte trochu jinak. 

Líbí se mi motto Re-cycle-me: Turning garbage into art. Děti prostě vytváří umělecká díla z něčeho, co už by jinak bylo na dně kontejneru na papír.

V dalších boxech můžete zrecyklovat karton od mléka nebo CD. 

Protože my jsme ze setu Re-cycle-me opravdu nadšení, jeden tu máme i pro vás. Mrkněte na stránky Kidtown.cz a vyberte jeden ze setů v ceně 199 Kč. Napište mi, který vás zaujal, a splňte i pár jednoduchých soutěžních podmínek a můžete jej vyhrát.

Pravidla jsou jako vždy jednoduchá a poprosím vás, abyste si pak hlídali vyhlašování - po každé soutěži musím připomínat některým vítězkám, že čekám na adresu. Děkuji předem :-*

  1. Buď fanouškem FB profilu Mama LIVE nebo sleduj IG profil @mama_live. Určitě potěší sledovat FB stránky KidTown.cz
  2. Dejte like pod příspěvek (na FB nebo IG), kde soutěž vyhlašuji.
  3. Kdo soutěž nasdílí, bude do losování zapojený dvakrát, stejně tak se zdvojnásobí šance, pokud zmíníte kamarádku, kterou by soutěž mohla zajímat.
  4. Napište komentář pod foto na FB, zde pod článek na blogu nebo na IG - Který tvořitý Re-Cycle-me set vás zaujal a proč?  

Soutěž potrvá do 9.5. a v následujících dnech  vyhlásím jednoho výherce, který si vybere Re-cycle-me set v hodnotě 199 Kč podle sebe. 

 

A pokud byste chtěli vidět, co dalšího Kidtown, hračky pro rozvoj dítěte nabízí, zajděte k jejich stánku v rámci Mini festivalu. Já tam zamířím určitě, naposledy si takto Baru zamilovala hru Zolotopia, kterou bych si netroufla jen tak na blind objednat, a takhle jsem měla jistotu, že ji využijeme a udělá radost. A hraje si s ní už dva roky. 

Mini dětský prodejní festival se koná 12.-14. května a najdete tam jen samé pecky.